İran’ın Bender Abbas şehri ve Basra Körfezi çevresindeki bölgelerde eş zamanlı patlama sesleri duyuldu. Resmi açıklama bekleniyor.
İran’ın Bender Abbas şehri ve Basra Körfezi çevresindeki Sirik ve Cask bölgelerinde eş zamanlı patlama sesleri duyuldu. Olay, ABD ile İran arasındaki barış görüşmelerinin sürdüğü bir dönemde gerçekleşti.
İran medyası, Hürmüz Boğazı’na yakınlığıyla bilinen Bender Abbas kentinde nedeni belirlenemeyen bir patlama meydana geldiğini bildirdi. Bu olayın ardından Basra Körfezi’nin Sirik ve Cask bölgelerinde de benzer seslerin duyulduğu aktarıldı.
Şu ana kadar patlamaların nedenine veya sonuçlarına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililerin konuyla ilgili incelemeleri devam ediyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap