Irak’ta yolcu otobüsünün karıştığı feci kazada 25 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Yangın çıkan otobüsteki yaralıların durumu can kaybını artırabilir.
Irak’ın Zikar ve Basra vilayetlerini birbirine bağlayan uluslararası otoyolda meydana gelen trafik kazasında 25 kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi yaralandı. Kaza sonrası yolcu otobüsünde çıkan yangın, can kaybının artması endişesine neden oldu.
Yerel kaynakların bildirdiğine göre, bir yolcu otobüsünün başka bir araçla çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle otobüs alevler içinde kaldı. Kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralananların Kerbela’daki türbe ziyaretlerinden evlerine dönen Basralı ziyaretçiler olduğu belirtildi.
Zikar Valisi Heysem Aziz Hamdani olay yerine intikal ederek incelemelerde bulundu. Yetkililer, kazanın nedenlerine ilişkin kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyeti göz önüne alındığında, ölü sayısının artabileceği öngörülüyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap