Perplexity’nin yapay zeka destekli Comet tarayıcısı iPhone kullanıcıları için erişime açıldı. Uygulama, web sayfalarını özetleyip ek araştırmalar yapabiliyor.
Perplexity, yapay zeka destekli Comet tarayıcısını iPhone kullanıcıları için resmi olarak kullanıma sundu. Bu yenilikçi tarayıcı, web sayfalarını özetleme ve ek araştırmalar yapma gibi gelişmiş özelliklerle mobil internet deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor. Uygulama, App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Engadget’in haberine göre, Comet tarayıcısının iPhone sürümü, Android versiyonu gibi, kullanıcıların adına belirli görevleri yerine getirebilen bir sohbet botuyla entegre edilmiş bir web tarayıcısı işlevi görüyor. Bu sistem, karmaşık içerikleri hızlıca özetleyebiliyor ve bir konu hakkında daha fazla bağlam sağlamak için otomatik araştırmalar yürütebiliyor.
Comet, kullanıcıların internette gezinme alışkanlıklarını dönüştürmeyi amaçlıyor. Uygulama, Apple’ın Liquid Glass teknolojisinden tam olarak yararlanarak görsel ve performans açısından optimize edilmiş bir deneyim sunuyor. Bu entegrasyon, iPhone’lardaki kullanıcı arayüzünü daha akıcı hale getiriyor.
Perplexity’nin Comet tarayıcısı şu anda iPhone, Android cihazlar, Windows PC’ler ve Mac’ler için erişilebilir durumda. Henüz özel bir iPad uygulaması bulunmasa da, Perplexity’nin ana uygulaması iPad’lerde kullanılabildiği için Comet’in de benzer bir entegrasyonla tabletlere gelebileceği belirtiliyor. Bu durum, iOS Comet uygulamasının iPad’lerde de çalışabileceği anlamına geliyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap