A Milli Futbol Takımı’nda Merih Demiral’ın Romanya maçında sahada olamayacağı belirtildi. Montella, 2026 Dünya Kupası play-off’u öncesi savunma kurgusunu değiştirecek.
A Milli Futbol Takımı’nda stoper Merih Demiral’ın sakatlığı nedeniyle Romanya ile yarın akşam oynanacak 2026 FIFA Dünya Kupası play-off yarı final maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Beşiktaş Park’ta saat 20.00’de başlayacak kritik mücadele öncesi teknik direktör Vincenzo Montella’nın savunma hattında zorunlu bir revizyona gideceği öğrenildi.
Ay-Yıldızlı ekipte savunma hattındaki tek eksik Demiral değil. Sağ bek Zeki Çelik de takımdan ayrı bireysel çalışmalar gerçekleştirdi. Bu durum, Montella’nın Romanya karşısında savunma kurgusunda birden fazla değişiklik yapmasını gerektirebilir.
A Milli Futbol Takımı, Romanya maçı hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde tamamladı. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan son antrenmanın ilk on beş dakikası basına açık gerçekleşti.
Isınma ve pas çalışmalarıyla başlayan idmanın basına kapalı bölümünde ise Montella, kurmaylarıyla birlikte Romanya maçına özel taktiksel organizasyonlar üzerinde durdu. İtalyan çalıştırıcı, oyuncularına maçın şifrelerini aktardı.
Milli Takım’ın kritik antrenmanını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz tribünden takip etti. Başkan Hacıosmanoğlu, idman öncesinde sahaya inerek teknik direktör Montella ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
Hacıosmanoğlu, görüşmede takıma 2026 FIFA Dünya Kupası yolunda başarılar dilediğini ifade etti. Federasyon yetkilileri, Ay-Yıldızlı ekibe tam destek verdiklerini gösterdi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap