İsveç’in Stockholm kentinde sivil toplum kuruluşları İsrail’in Gazze saldırılarını protesto etti. Göstericiler, saldırıların durdurulması ve silah satışının kesilmesi çağrısı yaptı.
İsveç’in başkenti Stockholm’de, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun çağrısıyla Odenplan Meydanı’nda İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla bir gösteri düzenlendi. Göstericiler, saldırıların durdurulmasını talep etti.
Odenplan Meydanı’nda toplanan protestocular, taşıdıkları pankartlarla İsrail’in Gazze’ye yönelik eylemlerine tepki gösterdi. Pankartlarda, “Gazze’de çocuklar açlıktan ölüyor”, “Gazze’de saldırılar durdurulsun”, “Gıda kısıtlamasına son verilsin”, “İran’a saldırılar dursun” ve “İsrail barış anlaşmasına uysun” gibi ifadeler yer aldı.
Göstericiler, İsrail’in Gazze’ye yönelik işgaline son verilmesi ve İsveç hükümetinin bu ülkeye silah satışını durdurması çağrısında bulundu. Filistin, İran ve Lübnan bayrakları taşıyan katılımcılar, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının da sona erdirilmesini istedi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap